Zoek
Filters

Groothandel 4 Hartkoekjes

Groothandel grote 4" beste hartvormige gourmetkoekjes zijn vanillesmaak en versierd met royal icing. Op maat bedrukt met uw eetbare ontwerp, direct aan uw deur bezorgd, vers. Bestel 24 of meer.
*
*

4 inch beste hartvormige handelskoekjes die klaar om te eten gastronomische suikerkoekjes met vanillesmaak zijn. Deze aangepaste en zoete koekjes zijn met de hand versierd met royal icing en voorzien van een aangepaste eetbare print van uw eigen ontwerp! Word de hit van uw volgende feest met onze beste, heerlijke op maat gemaakte koekjes, perfect als relatiegeschenken, verjaardag, doop, bruiloft en andere evenementen. Upload eenvoudig uw eigen logo of afbeelding, voeg een kort bericht (optioneel) toe en laat deze heerlijke koekjes op maat afdrukken, bakkerij direct, met uw eetbare ontwerp en vers en recht aan uw deur geleverd. Verschillende verzendopties beschikbaar om aan elke behoefte tegemoet te komen.

 

Populaire Toepassingen:

  • Zakelijke introductie
  • Zakelijke rebranding
  • Perfect voor netwerkevenementen, beurzen en conferenties
  • Feesten, bruiloften, babydouches, etc.
  • Zakelijk geschenk
     

Voor volledige bestandsspecificaties voor deze en alle andere producten, raden we ten zeerste aan om onze Productspecificaties te bekijken.