Zoek
Filters
RSS

Blog

RentAPress.com Biedt Prints van Beurzen en Onbeperkte Gratis Verzending voor de CES 2019

RentAPress.com Biedt Prints van Beurzen en Onbeperkte Gratis Verzending voor de CES 2019

Rent A Press printen in Las Vegas is voor exposanten en evenementmanagers

  

LAS VEGAS, NV (6 december 2018)  De Consumer Electronic Show keert in 2019 weer terug naar Las Vegas en maakt van Las Vegas een technologische hub voor tienduizenden. Rent A Press, een online groothandelprinter, biedt tot het einde van het jaar een gratis lidmaatschap met onbeperkte gratis verzending en onverslaanbare prijzen voor de meest populaire producten, hoeveelheden en tevens een ophaalservice voor pakketten voor CES.

Exposanten kunnen handelsmaterialen ontwerpen en bestellen bij RentAPress.com, als deze voor 17:00 uur Pacific Standard Time klaar zijn, kunnen exposanten hun orders de volgende werkdag om 08:00 uur ophalen. RentAPress biedt een breed scala aan populaire conferentie- en congresgerelateerde producten, zoals premium visitekaartjes, dubbelzijdige postkaarten, betaalbare rekkaarten, op maat gevouwen brochures, volledige kleur flyer voor folders en grootformaat posters.

Gunstig gelegen op minder dan 20 minuten van het Las Vegas Convention Center, is het ophalen van pakketten beschikbaar bij 4133 W Patrick Ln., Las Vegas, Nevada 89118 voor online bestellingen. Alle conventionele printproducten worden in Las Vegas geproduceerd voor een snelle doorlooptijd voor CES-exposanten en leveranciers tijdens de grootste technische handelsbeurs van het jaar.

Duizenden leveranciers, aannemers en serviceproviders maken van CES 's werelds populairste show voor consumententechnologie. De technische wereld kijkt elk jaar uit naar topmerken die de nieuwste innovatieve technologieën presenteren. De handige afdrukservices van Rent A Press met supersnelle, versnelde prints betekent dat u duizenden bezoekers kunt verbazen met prachtige rekkaarten, brochures, flyers en visitekaartjes terwijl u ze wegblaast met uw grote onthulling of debuut.

 

Ga naar rentapress.com om te winkelen voor uw CES-printproducten.

Rent A Press Biedt Koekje Afdrukken

Rent A Press Biedt Koekje Afdrukken

Eetbare afbeeldingen op koekjes ideaal voor vakantiegeschenken en evenementen

 

LAS VEGAS, NV (20 nov. 2017)  Nieuw in het Rent A Press menu is het afdrukken van koekjes. De online handelsprinter zal een assortiment op maat gemaakte, kant-en-klare koekjes serveren als onderdeel van zijn productlijn van printmarketingmateriaal. Door de zoete traktatie aan het menu toe te voegen, wordt het aanbod van print resellers van relatiegeschenken, feestartikelen en promotionele geschenken net op tijd voor de feestdagen uitgebreid.

“Typische feestplanning tijdens de vakantie omvat traditionele printproducten, zoals uitnodigingen voor evenementen en bewegwijzering voor flyers of posters. Maar een ander belangrijk element is de catering,” zei Selineh Pitross, productmanager van Rent A Press. "Gepersonaliseerde desserts maken elk feestelijk feest of een van de meest memorabele evenementen van het jaar."

Zelfgebakken koekjes kunnen worden gebrandmerkt met eetbare afbeeldingen, foto's, logo's en korte berichten in volledige kleur. Elk gastronomisch suikerkoekje met vanillesmaak is met de hand versierd met royal icing. Koekjes worden individueel verpakt en vers uit de bakkerij geleverd in hoeveelheden van 24, 48, 72, 96 of 120.

Op maat gemaakte koekjes zijn verkrijgbaar in 15 verschillende vormen en maten. Variërend van 3 inch tot 6 inch, kunnen ronde, vierkante, hart- en stervormen worden besteld in 3-inch, 3,5-inch of 4-inch maten. Rechthoekige portretkoekjes zijn verkrijgbaar in de formaten 3 x 4, 3 x 5 of 4 x 6-inch.

De gepersonaliseerde gebak voorziet in voedselmenu's bij persoonlijke en professionele functies, zoals familiebijeenkomsten en feesten, vakantiefeesten en voor bedrijfsgeschenken. Het afdrukken van koekjes is ook ideaal voor promotie-evenementen zoals conferenties, vergaderingen en beurzen, en als feestartikelen op bruiloften, jubilea, afstudeerders, verjaardagen, doopfeesten en pensioenfeesten, enz.

Ga naar rentapress.com om eetbare afbeeldingen op maat gemaakte koekjes te kopen.

###

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal voor drukwerkverkopers levert. Rent A Press is lid van het wereldwijde InkRouter-netwerk. Voor meer informatie, bezoek rentapress.com

Rent A Press Betreedt Markt als Nieuwste Handelsprinter op Print 17

Rent A Press Betreedt Markt als Nieuwste Handelsprinter op Print 17

 

LAS VEGAS, NV (28 SEPTEMBER 2017)  Rent A Press betrad de markt als de nieuwste groothandel printer voor wederverkopers op Print 17, gehouden op 10-14 september op McCormick Place in Chicago. Het belangrijkste evenement voor de grafische communicatie-industrie trok dit jaar ongeveer 20.000 printprofessionals.

"Bezoekers waren blij een nieuwe en niet-traditionele handelsprintsite op de markt te zien komen", aldus Selineh Pitross, productmanager van Rent A Press. "Wat Rent A Press onderscheidt, zijn de dagelijkse lage prijzen en prijswinnende software-integraties die een gebruikerservaring als geen andere online handelsprinter bieden."

Rent A Press is gericht op marketeers en is gestructureerd rond ultra lage productprijzen en hoge winstgevendheid door printresellers een uitgebreide inventaris van producten en printprocessen te bieden via een wereldwijd netwerk van printproviders. Tijdens de show ontvingen de aanwezigen premium voorbeeldpakketten met hoogwaardig printmarketingmateriaal, waaronder zakmappen met visitekaartjes, briefkaarten, wenskaarten, informatiekaarten, brochures en andere populaire producten.

Als lid van het InkRouter-netwerk biedt Rent A Press toegang tot een printinkoop oplossing via een bi-directionele API-technologie. Bellen bovendien locaties in de VS aan om de printer te helpen bestellingen sneller uit te voeren en bieden een optie voor lokaal ophalen, waardoor de verzendkosten aanzienlijk worden verlaagd of geëlimineerd.

DaVinci Designer, 2015 Must See ‘Ems Award Winner, is een geïntegreerde online ontwerper en 3D-proofer. De tool voor digitale visualisatie biedt een zacht proefdruk- en verpakkingsontwerp met real time bewerkingsmogelijkheden. Het geeft meteen een 3D-ontwerp weer en stelt gebruikers in staat om producten in 360 graden te roteren en te bekijken. De software biedt een realistischer en nauwkeuriger voorbeeld van verlichtingsverschillen en fysieke kenmerken van het uiteindelijke afgedrukte product.

 

Ga naar stand nummer 837 of stuur een e-mail naar info@rentapress.com om u aan te melden of voor meer informatie.

###

 

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal voor drukwerkverkopers levert. Rent A Press is lid van het wereldwijde InkRouter-netwerk. Voor meer informatie, bezoek rentapress.com

Rent A Press Presenteert Low-Cost Handelsdruk op Print 17

Rent A Press Presenteert Low-Cost Handelsdruk op Print 17

Lage bedrijfskosten bieden hoge winstmarges voor drukkerijen

 

LAS VEGAS, NV (30 augustus 2017)  De groothandel printer alleen voor de handel, Rent A Press brengt zijn goedkope printoplossingen voor drukwerk naar Print 17. Het belangrijkste evenement voor de grafische communicatie-industrie is gepland voor september. 10-14 op McCormick Place in Chicago.

"Print resellers profiteren enorm van onze strategische benadering van kostenbeheer", zegt Selineh Pitross, productmanager van Rent A Press. "We streven ernaar drukkerijen van alle groottes uit te rusten met de grootste selectie tegen de laagste prijzen voor de hoogste winstmarges."

Rent A Press is gestructureerd voor de maximale winstgevendheid van drukwerkverkopers en biedt transparante prijzen voor een uitgebreid portfolio van hoogwaardige communicatieprintproducten en marketingmateriaal. Gedrukte wederverkopers kunnen de omzet van populaire producten verhogen, waaronder visitekaartjes, brochures, briefkaartmailers en zakelijke presentatiemappen.

Verschillende zullen locaties in de VS bellen samen met het lidmaatschap van een wereldwijd netwerk van printproviders, waardoor de verzendkosten aanzienlijk worden verlaagd en de online printer een aantal van de laagste prijzen op de markt kan aanbieden. Door gebruik te maken van geo-specifieke afdrukverwerking en de mogelijkheid te bieden voor eindgebruikers om lokaal bestellingen op te halen, helpen de verzendkosten te verlagen en zelfs helemaal te elimineren.

Als lid van InkRouter, een automatiseringsoplossing voor printopdrachten, biedt Rent A Press toegang tot een wereldwijd netwerk van printproviders via een bi-directionele API-technologie die overal ter wereld printopdrachten uitvoert. Redundantie in printproductie vergemakkelijkt kortere levertijden en betere service aan eindgebruiker.

Ga naar stand nummer 837 of stuur een e-mail naar info@rentapress.com om u aan te melden of voor meer informatie.

###

 

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal voor drukwerkverkopers levert. Rent A Press is lid van het wereldwijde InkRouter-netwerk. Voor meer informatie, bezoek rentapress.com

Rent A Press Opent Ophaallocatie in Las Vegas

Rent A Press Opent Ophaallocatie in Las Vegas

Online handelsprinter die gratis afhaling aanbiedt aan drukkerijen

 

LAS VEGAS, NV (29 APRIL 2017)  Rent A Press, een online handelsprinter, opende op 17 april een nieuwe ophaallocatie. Gratis ophaalservice biedt klanten een snelle en kostenbesparende oplossing. De ophaallocatie is bedoeld voor drukkerijen in de vallei van Las Vegas.

"Trade print-klanten zullen profiteren van onze handige ophaallocatie in Las Vegas", zegt Robert Godwin, directeur business development, Rent A Press. “Klanten kunnen online een bestelling plaatsen en ontvangen melding om deze vervolgens op te halen. 

Gelokaliseerd op 6351 Hinson St., Suite J, Las Vegas, Nev., zal de Las Vegas locatie voor snelle doorlooptijden en gratis verzending bij afhaalbestellingen zorgen.

Locatie-uren zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en gesloten van 12.00 tot 13.00 uur dagelijks. Klantondersteuning is ook beschikbaar tijdens openingstijden op 855-742-5940.

Rent A Press is van plan om internationaal aanvullende ophaallocaties te openen.

Ga naar rentapress.com om een ​​bestelling te plaatsen

###

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal voor drukwerkverkopers levert. Rent A Press is lid van het wereldwijde InkRouter-netwerk. Voor meer informatie, bezoek rentapress.com

Rent A Press Lost VS Verzending op voor Internationale Printers op Graph Expo 16

Rent A Press Lost VS Verzending op voor Internationale Printers op Graph Expo 16

Online handelsprinter breidt portfolio uit en vergroot bereik voor print resellers

  

LAS VEGAS, NV (13 OKTOBER 2016)  Rent A Press, een in de VS gevestigde web-to-print handelssite, verwierf internationale belangstelling op Graph Expo 16, het belangrijkste evenement voor de grafische communicatie-industrie, gehouden van 25-28 september in Orlando, Florida. Na een sterk debuut op de 2016 International Vendor Show van de Franchise Services Inc. (FSI), volgde Rent A Press een succesvolle tentoonstelling op de vierdaagse beurs en conferentie.

Aan bezoekers van over de hele wereld werden de dagelijkse lage prijzen van de handelsprinter voor kwalitatief marketingmateriaal aangeboden. Transparante groothandelsprijzen en een strategische tactiek voor kostenbeheer maakten indruk op professionals in de branche tijdens de jaarlijkse show.

"Een paar aanwezigen vroegen of er kosten waren die onze lage prijzen rechtvaardigden, maar in feite zal Rent A Press locaties in het hele land bellen die verzendkosten zouden elimineren," verklaarde Richie Endow, specialist in afdrukken op maat, Rent A Press. "Printprofessionals uit het buitenland die zaken wilden doen in de VS, werden daardoor overweldigd."

Rent A Press rust kleine printers en drukkers effectief uit met een uitgebreid pakket producten, waaronder visitekaartjes, brochures, briefkaarten en presentatiemappen. Per Endow biedt lage prijzen voor traditionele printproducten grote winstmarges voor print resellers en brokers.

Drukkerijen toonden interesse in samenwerking met Rent A Press om hun bedrijfsmodel aan te passen en inkomstenstromen te stimuleren. Om de efficiëntie te vergroten, deelden printers dat ze kleinere opdrachten konden uitbesteden aan de handelsprinter, terwijl ze grotere opdrachten in eigen beheer konden blijven uitvoeren.

Als lid van InkRouter Network, een printinkoop oplossing voor web-to-print storefronts, breidt Rent A Press ook zijn netwerk van printproviders voor zijn klanten uit met behulp van een bi-directionele API-technologie om printopdrachten over de hele wereld te vergemakkelijken.

Ga naar rentapress.com om u aan te melden of voor meer informatie

###

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal biedt voor drukwerkverkopers met een klantenbestand voor eindgebruikers. Gekwalificeerde drukkerijen profiteren van concurrerende groothandelsprijzen voor hoogwaardige drukproducten. Rent A Press is lid van het InkRouter-netwerk.

Rent A Press Introduceert Trade Printing Services op Graph Expo 16

Rent A Press Introduceert Trade Printing Services op Graph Expo 16

Nieuwe online handelsprinter om zijn stempel te drukken in de grafische communicatie-industrie

 

LAS VEGAS, NV (30 augustus 2016)  Na zijn succesvolle debuut en positieve feedback op de International Vendor Show 2016 van de Franchise Services Inc. (FSI) 2016, is Rent A Press klaar om zijn online printservices op de beurs te presenteren op Graph Expo 16, het belangrijkste evenement voor de grafische communicatie-industrie.

De nieuwe handelsprinter biedt de dagelijkse lage prijzen op de markt voor kwalitatief marketingmateriaal. Rent A Press ontving goede reacties van professionals uit de industrie op de jaarlijkse conventie van FSI voor zijn transparante groothandelsprijzen en kijkt er naar uit om dit aan Graph Expo-deelnemers te onderstrepen.

"Sinds de lancering in juli heeft Rent A Press veel positieve feedback ontvangen voor het aanbieden van dergelijke concurrerende prijzen voor hoogwaardige printproducten," zei Viktoria Vasileva, accountmanager, Rent A Press. "We zijn verheugd om bezoekers van Graph Expo te laten zien hoe ze hun productportfolio kunnen uitbreiden en hoge winstmarges kunnen verdienen met onze groothandelsprintdiensten."

Rent A Press voegt voortdurend meer productaanbiedingen toe om een ​​one-stop-shop te worden voor resellers van drukwerk. Populaire printproducten voor zakelijke communicatie zijn onder meer dubbelzijdige visitekaartjes, 3-luik brochures, briefkaarten, boekjes, presentatiemappen, flyers en notitieblokken.

Als lid van InkRouter Network, een printinkoop oplossing voor web-to-print winkels, breidt Rent A Press ook zijn netwerk van printproviders voor zijn klanten uit met behulp van een bi-directionele API-technologie om printopdrachten te vergemakkelijken.

Rent A Press is verheugd om zijn handelsdrukdiensten te introduceren op Graph Expo 16 van dit jaar, die wordt gehouden in het Orange County Convention Center - North in Orlando, Florida, van 25-28 september.

Ga naar rentapress.com om u aan te melden of voor meer informatie

###

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal biedt voor drukwerkverkopers met een klantenbestand voor eindgebruikers. Gekwalificeerde drukkerijen profiteren van concurrerende groothandelsprijzen voor hoogwaardige drukproducten. Rent A Press is lid van het InkRouter-netwerk.

Rent A Press Debuteert op FSI 2016 International Vendor Show

Rent A Press Debuteert op FSI 2016 International Vendor Show

Nieuwe online handelsprinter gelanceerd tijdens jaarlijks evenement in de grafische industrie

 

LAS VEGAS, NV (3 augustus 2016)  Rent A Press, debuterend op de FSI 2016 International Vendor Show, introduceerde zijn online handels-afdrukdiensten die zijn ontworpen voor gekwalificeerde wederverkopers. Gehouden op 22 juli in New Orleans door Franchise Services Inc. (FSI), hadden deelnemers van de conventie Sir Speedy, PIP Printing, MultiCopy en Signal Graphics de exclusieve gelegenheid om te leren over en zich aan te melden bij de onlangs gelanceerde online handelsprinter.

De lancering kende een groot succes, volgens Viktoria Vasileva, accountmanager, Rent A Press.

“Sir Speedy en PIP-deelnemers waren verbaasd over de lage prijzen, hoge afdrukkwaliteit, productiesnelheid en meerdere verzendopties die we kunnen bieden. Franchises vroegen hoe ze zich konden aanmelden en meteen een bestelling konden plaatsen," zei ze.

Vooral aantrekkelijk voor franchisenemers was de transparante groothandelsprijs aangeboden door Rent A Press, die prijsverhogingen mogelijk zou maken en de omzet voor drukwerkverkopers zou verhogen. Verschillende aanwezigen merkten op dat de prijs van de handelssite het voor hen goedkoper maakt om online te bestellen in plaats van producten lokaal te printen.

"Ik was gefascineerd door de hoeveelheid interesse en buzz, welke we hebben gegenereerd en we zijn verheugd om uit te breiden en te voldoen aan de behoeften van klanten in handels- en commercieel drukwerk," voegde Vasileva toe.

Rent A Press verheugt zich op de expositie op Graph Expo 2016, die plaatsvindt van 25-28 september in het Orange County Convention Center in Orlando, Fla.

Ga naar rentapress.com om u aan te melden of voor meer informatie

###

Over Rent A Press

Rent A Press is een online handelsprinter die printproducten voor bedrijfscommunicatie en marketingmateriaal biedt voor drukwerkverkopers met een klantenbestand voor eindgebruikers. Gekwalificeerde drukkerijen profiteren van concurrerende groothandelsprijzen voor hoogwaardige drukproducten. Rent A Press is lid van het wereldwijde InkRouter-Netwerk.